Hällens Gård

Dressyravel och konvalescensstall

Agnes Mårs i media

Under Falsterbo Horse Show blev Agnes intervjuad av ATL – Lantbrukarnas Affärstidning. Artikeln handlar om att köpa och sälja hästar, speciellt då under tävlingarna på Falsterbo. Utöver Agnes var det även en hästjurist som blev tillfrågad. Läs artikeln i sin helhet här.

 

Citat från Agnes:

 

”– Här får man se hur hästen går när det gäller. Och så är det väldigt praktiskt att gå hälsa på dem och provrida. På kvällarna är det många som provrider här, säger Agnes Mårs, uppfödare i Uppsala och styrelsemedlem i SWB Mälardalen, Avelsföreningen för svenska varmblodiga hästen.”

 

”Uppfödaren Agnes Mårs planerar inte att göra några affärer på Falsterbo horse show den här gången. De gånger hon har köpt häst har hon varit försiktig.

– Inget av mina ston har jag köpt på annons utan jag har kollat upp uppfödare som jag tyckte hade bra stammar och ringt och frågat om jag fick köpa.

– Det är svårt att köpa häst idag. Det kan vara fel på hästarna eller är de inte som man hade tänkt sig.”

 

Agnes Mårs Hällens Gård ATL