Hällens Gård

Dressyravel och konvalescensstall

Stutteri Ask

Helgen spenderades på Stutteri Ask i Danmark i Ung SWB/DWBs regi, där vi hade en liten landskamp. Helgen bestod mestadels av träning och tävling, men vi hann även med lite nöjen såsom världscupstävlingarna i Odense. Måste säga att Stutteri Ask har verkligen blivit en målbild för hur jag drömmer om att ha det i framtiden. Alltid bra att ha sådana mål. Samtliga hästar gick ute i stora hagar varje dag, alltid med sällskap (utom avelshingstarna). De red ut på hästarna för det mesta och unghästarna gick på lösdrift åtminstone fram till att de var 3-4 år. De hade en väl genomtänkt strategi som alla hästar följde, men förstås med individanpassningar. De sålde hästar i alla prisklasser om dyrgripen som jag hade hand om hade en prislapp på över en miljon… puh! Hur som helst så hade vi en fantastisk helg ihop och det enda som är synd är att vi inte gör det här oftare. Men siktet för lagen är inställt på VM i Kanada 2017, även om jag är för gammal då hoppas jag att de får det minst lika roligt som vi hade förra året på Hartpury Collage!Ung SWB gruppbild Stutteri Ask Ung SWB undervisning Stutteri Ask Ung SWB exteriörmomentet Stutteri Ask